Bokningsvillkor

Läs noga igenom dessa bokningsvillkor innan du bokar kurs eller träning!

Det är lättast att nå mig för bokning via mail (info@norahkohle.se). I ett första mail kan det vara bra att berätta om dig och din häst, vad du vill ha hjälp med, hur lång träning du är intresserad av samt var du finns (vid önskan om bokning på din hemmaplan).

Betalning sker först och främst på bankgiro. Jag kan ta kontanter i enstaka fall, men föredrar om du sätter in betalning på bankgiro 760-5793 inom tio dagar efter träningen. Jag tar även Swish (123 231 40 03). Ange namn och datum för träningstillfället.

Nytt för 2017: På grund av stor efterfrågan ska all helgträning samt kurser betalas senast en månad före träningstillfället. Är betalningen inte insatt i tid måste jag tyvärr släppa tiden till någon annan. Detta gäller inte enskilda lektioner utan intensivträning eller träningsdag på helgdag.

Jag debiterar fullt pris för bokad träning, även om vi avslutar tidigare. Detta då jag reserverat tid. Var därför noga med att både du och din häst orkar hålla igång under hela träningstiden. Självklart anpassar vi lektionerna med pauser vid behov.

Jag åker upp till 20 mil eller max 2 timmars körning för träning över dagen. Bor du längre bort än så, kontakta mig så kan vi prata om andra lösningar.

Vid all träning på din hemmaplan tillkommer 30 kr/mil i reseersättning.

Nytt för 2017: 10% rabatt på all träning hos mig i Kungsbacka.

Det finns box att hyra hos mig om ni kommer långväga. 200 kr/en natt eller 300 kr/två nätter. Jag har två boxar att hyra ut. Kontakta mig om du vill ha tips på boende till dig själv!

Avbokning som sker mindre än 24 timmar före träningstillfället debiteras med full avgift. Undantag vid akut sjukdom.

Vid avbokning av kurs gäller 7 dagar, därefter debiteras halva kursavgiften.

Vid träning längre än 4 timmar är det stort plus om det finns:
• Manege under november-mars
• Lunchplats inomhus, gärna uppvärmd under november-mars!
• Toalett

« Tillbaka till Tjänster.

 

Norah Kohle - Häst i Balans

Frillesås, Halland
info@norahkohle.se

0761 028 200

Bankgiro 760-5793
Swish 123 231 40 03
Innehar F-skattsedel.