Mina tjänster

Vill du kunna lasta din häst utan problem? Drömmer du om att rida i frihet utan huvudlag med bibehållen kontakt och balans? Har du råkat ut för en olycka och vill ha hjälp att hitta tillbaka till glädjen och tryggheten tillsammans med din häst? Eller vill du bara ha något nytt och roligt att träna på?

Jag undervisar i ridning och markträning i frihet, problemlösning, trickträning, kroppsmedveten dressyr med mera. Jag fokuserar på ett avslappnat sinne, kontroll över den inre energin och acceptans för det som är Nu. Inom hästträning finns det inga genvägar eller ”quick-fix” - allt måste tillåtas ta sin individuella tid… Så varför inte passa på att njuta under tiden?

Jag utgår från Kungsbacka och åker i regel ca 20 mil enkel resa för dagsträning. Bor du längre bort än så, kontakta mig så kan vi diskutera andra alternativ. Vid alla träningar på din hemmaplan tillkommer reseersättning på 30 kr/mil.

På grund av stort tryck på helgtiderna är det främst möjligt att boka intensivträning, träningsdag eller kurs på helgerna. Enstaka helger öppnar jag för enskilda privatlektioner. Kontakta mig med din förfrågan!

Läs mina bokningsvillkor här.

Privatträning    |    Kurser

Samla ihop ett gäng och fördjupa er i valt ämne! En kurs består av minst fyra och max sex ekipage. Vi börjar dagen med ca en timmes samling och teori där vi får chans att lära känna varandra och jag berättar om min filosofi. Förbered gärna frågor och funderingar! Därefter kör vi två stycken 60-minuterspass i grupp, två och två om ni är fyra eller tre och tre om ni är sex ekipage (alternativt tre 40-minuterspass med två ekipage i varje). Här lär vi av varandra, stämningen är avslappnad och öppen för reflektioner!

Vi pausar med en timmes lunch och tar här chansen att utvärdera det vi lärt oss och funderat på hittills. Sedan ut på banan igen, nu individuella lektioner för att kunna fokusera på era specifika önskemål och behov. 45-minuterslektioner för gruppen med fyra ekipage alternativt 30-minuterslektioner för sex ekipage. Vid slutet av dagen knyter vi ihop säcken med en sammanfattning av dagen, frågestund och öppen diskussion.

Reseersättning på 30 kr/mil tillkommer.

Endagskurs

Vardag
Fyra ekipage inklusive fem åskådare: 4300 kr. Därefter +1000 kr per extra ekipage samt +70 kr per extra åskådare.

Helg
Fyra ekipage inklusive fem åskådare: 4600 kr. Därefter +1000 kr per extra ekipage samt +70 kr per extra åskådare.

Tvådagarskurs

Vardag
Fyra ekipage inklusive fem åskådare: 8300 kr. Därefter +2000 kr per extra ekipage samt +70 kr per extra åskådare.

Helg
Fyra ekipage inklusive fem åskådare: 8600 kr. Därefter +2000 kr per extra ekipage samt +70 kr per extra åskådare.

     

 

   Grunden till all framgång är en väl fungerande kommunikation och relation.

 

Norah Kohle - Häst i Balans

Frillesås, Halland
info@norahkohle.se

0761 028 200

Bankgiro 760-5793
Swish 123 231 40 03
Innehar F-skattsedel.