Mina tjänster

Vill du kunna lasta din häst utan problem? Drömmer du om att rida i frihet utan huvudlag med bibehållen kontakt och balans? Har du råkat ut för en olycka och vill ha hjälp att hitta tillbaka till glädjen och tryggheten tillsammans med din häst? Eller vill du bara ha något nytt och roligt att träna på?

Jag undervisar i ridning och markträning i frihet, problemlösning, trickträning, kroppsmedveten dressyr med mera. Jag fokuserar på ett avslappnat sinne, kontroll över den inre energin och acceptans för det som är Nu. Inom hästträning finns det inga genvägar eller ”quick-fix” - allt måste tillåtas ta sin individuella tid… Så varför inte passa på att njuta under tiden?

Jag utgår från Kungsbacka och åker i regel ca 20 mil enkel resa för dagsträning. Bor du längre bort än så, kontakta mig så kan vi diskutera andra alternativ. Vid alla träningar på din hemmaplan tillkommer reseersättning på 30 kr/mil.

På grund av stort tryck på helgtiderna är det främst möjligt att boka intensivträning, träningsdag eller kurs på helgerna. Enstaka helger öppnar jag för enskilda privatlektioner. Kontakta mig med din förfrågan!

Läs mina bokningsvillkor här.

Privatträning    |    Kurser

Under privatträning är det full fokus på dig och din häst - detta passar både helt nya elever samt mer rutinerade. Jag är lyhörd för dina önskemål och försöker i största möjliga mån att lägga upp träningen efter era behov.

Lektioner

Enkellektion (ca 45 minuter)
400 kr + resa
Max 15 år: 350 kr + resa

Dubbellektion (ca 90 minuter)
700 kr + resa

Intensivträning

För dig som bor längre bort, har flera hästar eller av andra anledningar vill boka en längre träning själv. Går ej att delas med stallkamraterna – se träningsdag här nedan!

Heldag (ca 6 timmar)
Vardag: 2100 kr + resa
Helg: 2300 kr + resa

Halvdag (ca 3 timmar)
Vardag: 1100 kr + resa
Helg: 1200 kr + resa

Träningsdag

Detta är ett bra alternativ om ni är ett gäng på samma ställe som vill träna. Deltagarna är självklart varmt välkomna att stanna och titta på varandras lektioner. Extra åskådare: 50 kr/person.

Heldag (7 lektioner)
Vardag: 2500 kr + resa
Helg: 2700 kr + resa

Halvdag (4 lektioner)
Vardag: 1400 kr + resa
Helg: 1500 kr + resa

Träning med hyrd häst

Vill du få en inblick i min filosofi, önskar öka din egen känslighet och tydlighet och är villig att låta hästen guida är du välkommen att boka lektion med mitt friesersto Leia. Fokus ligger på din egen utveckling - inte hästens. Målet här är alltså inte att komma till de "häftiga" rörelserna utan utforska hur vi får hästen att vilja vara med, hur vi kan föra och följa. Ridning under lektionerna sker enbart via inbjudning när jag och Leia anser att du är redo. En lektion på ca 45 minuter: 750 kr.

Erbjudanden

* 10% rabatt på träning som sker här på gården. Gäller ej träning med hyrd häst.
* Boka en lektion i veckan och få 50% rabatt på den tionde. Gäller ej träning med hyrd häst, reseeersättning tas ut som vanligt.

     

 

   Hur långt vill du nå...?

 

Norah Kohle - Häst i Balans

Frillesås, Halland
info@norahkohle.se

0761 028 200

Bankgiro 760-5793
Swish 123 231 40 03
Innehar F-skattsedel.

Start | Min väg | Tjänster | Hästarna | Blogg | Kontakt