Mina tjänster

Vill du kunna lasta din häst utan problem? Drömmer du om att rida i frihet utan huvudlag med bibehållen kontakt och balans? Har du råkat ut för en olycka och vill ha hjälp att hitta tillbaka till glädjen och tryggheten tillsammans med din häst? Eller vill du bara ha något nytt och roligt att träna på?

Jag undervisar i ridning och markträning i frihet, problemlösning, trickträning, kroppsmedveten dressyr med mera. Jag fokuserar på ett avslappnat sinne, kontroll över den inre energin och acceptans för det som är Nu. Inom hästträning finns det inga genvägar eller ”quick-fix” - allt måste tillåtas ta sin individuella tid… Så varför inte passa på att njuta under tiden?

Jag utgår från Kungsbacka och åker i regel ca 20 mil enkel resa för dagsträning. Bor du längre bort än så, kontakta mig så kan vi diskutera andra alternativ. Vid alla träningar på din hemmaplan tillkommer reseersättning på 30 kr/mil.

På grund av stort tryck på helgtiderna är det främst möjligt att boka intensivträning, träningsdag eller kurs på helgerna. Enstaka helger öppnar jag för enskilda privatlektioner. Kontakta mig med din förfrågan!

Läs mina bokningsvillkor här.

Privatträning    |    Kurser

Under privatträning är det full fokus på dig och din häst - detta passar både helt nya elever samt mer rutinerade. Jag är lyhörd för dina önskemål och försöker i största möjliga mån att lägga upp träningen efter era behov.

Enskilda lektioner

Vill du bli terminselev (en-två fasta tider i månaden på din hemmaplan eller hos mig i Frillesås)? Kontakta mig för paketpris!


På din hemmaplan
Enkellektion (45 min): 500 kr + resa
Dubbellektion (90 min): 850 kr + resa

Hos mig i Frillesås
Enkellektion (45 min): 400 kr
Dubbellektion (90 min): 700 kr

Träningsdag

Är ni fler på samma ställe som vill träna är träningsdag det bästa alternativet. Lektionerna är i regel 45 minuter men kan vid behov ändras till 30 minuter, kontakta mig så kan vi diskutera. Deltagarna är självklart varmt välkomna att stanna och titta på varandras lektioner. Extra åskådare: 50 kr/person.

Första lektionen: 500 kr
Andra lektionen: 400 kr
Tredje lektionen: 350 kr

Efter 3 lektioner gäller 350 kr/lektion.
Reseersättning (30 kr/mil) tillkommer.

Intensivträning

För dig som bor längre bort, har flera hästar eller av andra anledningar vill boka en längre träning själv. Går ej att delas med stallkamraterna – se träningsdag här ovan! Vid träning hos mig i Frillesås ges 10 % rabatt.

Heldag (ca 6 timmar)
Vardag: 2100 kr + resa
Helg: 2300 kr + resa

Halvdag (ca 3 timmar)
Vardag: 1100 kr + resa
Helg: 1200 kr + resa

     

 

   Hur långt vill du nå...?

 

Norah Kohle - Häst i Balans

Frillesås, Halland
info@norahkohle.se

0761 028 200

Bankgiro 760-5793
Swish 123 231 40 03
Innehar F-skattsedel.

Start | Min väg | Tjänster | Hästarna | Blogg | Kontakt