Hemsidefix dag och natt

Det senaste tiden har det varit träningsjobb, mailsvarande och hemsidejobb som stått på mitt schema, med korta visiter ute hos mina egna grabbar för att kolla läget. Conny har ju jobbat rätt intensivt sen i somras så jag tänker att han ska få en ganska lugn vinter. Vi har en kurs till med Arne inplanerad nästa helg, men därefter blir det vila för hans del. Förutom någon stillsam uteritt då och då kanske…

0u6a9707-1q_webb

Coolman har flyttat in i en egen lägenhet där han kan få äta sitt specialfoder i lugn och ro. De senaste åren har hans tänder blivit allt sämre för att nu vara så gott som helt nedslitna. Gräs funkar fint att äta, men nu på vinterhalvåret ger det ju ingen vidare näring. Även kraftfoder får han i sig men det går ju inte direkt att leva på. Efter en del funderande och letande får han nu Pre Alpin Senior från St Hippolyt, ett kraftigt hackat grovfoder som slinker ner med lätthet utan att behöva tuggas. Han har en riktig lyxlägenhet med ligghall, uppvärmd vattenho, sand utanför ligghallen och en stor gräshage – allting inklusive ligghallen angränsande till de andra hästarna. Dessutom får han komma ut till dem på dagarna så jag tror att han är rätt nöjd med sin tillvaro. :)

Jag har alltså en ny hemsida på gång och nu är den faktiskt helt klart sånär som på en liten detalj. Eller egentligen en ganska stor detalj som jag ser mycket fram emot att få färdig – men som kommer ta ganska liten plats på hemsidan. Jag har även en hel drös med nya bilder som Zahlo Foto tog på oss för ca en månad sedan. Det var ett roligt projekt, vi packade in Conny och Coolman i transporten och körde bort till Skärsjön där det är så otroligt fina miljöer. Grabbarna grus tyckte det var riktigt spännande att vara på äventyr och ställde upp på många fina bilder. Några smakprov får ni här, resten håller jag lite på tills hemsidan är uppe!

0u6a0130-1q_webb

Ps. Ursäkta om det här inlägget skulle se lite konstigt ut, mallen är ju nu inställd efter den nya designen…

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Norah Kohle - Häst i Balans

Frillesås, Halland


info@norahkohle.se
0761 028 200

 

Bankgiro 760-5793
Swish 123 231 40 03


Innehar F-skattsedel.

 

Click here for information in English.

css.php