Stridskonst med Joakim Løvgren

Foto: Eva Roemaat

Fäktning: 300 kr
Beriden stridskonst/dressyr: 400 kr

Privatlektioner är ca 45 minuter långa. Kontakta Joakim vid önskemål om gruppträning för prisinformation. Vid träning hos er tillkommer 30 kr i reseersättning.

Joakim finns tillgänglig för bokning av lektioner i fäktning (till fots eller till häst), beriden stridskonst och historisk dressyr. Han har övat historisk fäktning med långsvärd, svärd och bucklare, sabel och värja sedan 2011. Har joustat (man mot man med lans) sedan han var 16 år gammal och har blivit inbjuden samt deltagit i turneringar i Australien, Norge, Tyskland m.m.

Utbildad inom beriden stridskonst och historisk dressyr i sju månader av Wolfgang Krischke på Fürstliche Hofreitschule Bückeburg, samt har praktik och lektioner inom akademisk ridkonst i bagaget. Joakim har en master i historia samt har arbetat som riddare på Middelaldercentret i Danmark i tio år. Har även uppskattats på bland annat Christiansborgs Slott för sin förmåga att förmedla information på ett tydligt och vänligt sätt. Fokuserar i fäktning mycket på ett bra försvar och en dynamisk förståelse, och i ridning på en harmonisk, glad och lyhörd häst.

Joakim går att boka både för lektioner här i Frillesås samt på er hemmaplan. Undervisningen sker på danska, engelska eller svenska med brytning.

Thank you for your message. Have a good day!A problem occured - please try again.

Stridskonst

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Norah Kohle - Häst i Balans

Frillesås, Halland


info@norahkohle.se
0761 028 200

 

Bankgiro 760-5793
Swish 123 231 40 03


Innehar F-skattsedel.

 

Click here for information in English.

css.php