Kom som veckoelev!

Vill du få en ordentlig skjuts i träningen och komma iväg från vardagen en stund? Då är veckoelev rätt alternativ för dig. Jag tar emot för allt från en natt till en eller två arbetsveckor, men standard är ankomst söndag kväll och avresa fredag em (träning måndag-fredag). Två ca 30-40 minuterslektioner per dag samt box och hage till hästen ingår i priset. Fodringar, in- utsläpp, mockning m.m. ingår ej. Ta med eget foder och vattenhink. Undervisningen sker på belyst uteridbana.

 

Söndag-fredag: 4500 kr
Kortvecka: 900 kr/dag

 

En extra häst kan tas med till kostnad av 500 kr/dygn och då ingår box+hage samt en lektion.
Extra lektioner kan köpas till för 400 kr.

 

Efter att din bokning blivit bekräftad får du faktura på halva avgiften. När denna är betald är din bokning säkrad. Resterande kostnad betalas senast tre veckor före ditt bokade datum. Vid avhopp återbetalas bokningsavgiften ej men du är välkommen att sälja din plats till en ersättare.

 

Boka boende

Att boka boende här på gården är det bästa sättet att maximera din upplevelse som veckoelev. Du har nära till din häst och utsikten från boendet - våra böljande hästhagar - är idyllisk. Huset ligger alldeles intill paddocken med parkering rakt utanför ytterdörren. Inomhus finns två sovrum med två-tre sängar i varje (ta med egna lakan). Det finns även ett pentry med kyl, frys, spis och ugn, soffhörna, matbord samt badrum med dusch och toalett.

 

Säng: 200 kr/natt
Sovrum: 500 kr/natt (om du vill undvika att dela rum)

 

I närheten finns även t ex Finas Torpgård B&B, Kuggaviksgården vandrarhem samt Vallersvik camping & vandrarhem.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Norah Kohle - Häst i Balans

Frillesås, Halland


info@norahkohle.se
0761 028 200

 

Bankgiro 760-5793
Swish 123 231 40 03


Innehar F-skattsedel.

 

Click here for information in English.

css.php