Välkommen till min nya hemsida!

Jag har slitit som ett djur för att hinna få den färdig i tid, men nu äntligen är min nya hemsida klar! En gång i tiden var jag ganska haj på webbdesign, men sedan kom en massa ny teknik och plötsligt kände jag mig som hundra år gammal… Så de senaste åren har jag varit lite småfrustrerad över att jag inte kunnat få till någon design jag varit nöjd med. Därför är glädjen extra stor när jag nu slutligen lyckats få ihop hemsidan precis som jag vill ha den.

Men det är inte bara designen som är ny. Jag har även lagt om mina träningsupplägg för att det ska fungera bättre för er kunder i framtiden. Mina tidigare kunder kommer lägga märke till att det är en del nytt, så var snäll och läs igenom både prislistor och bokningsvillkor innan du bokar. Jag kompetensutvecklar mig och investerar en del i min egen utbildning för er skull, så väl som för min egen. För att kunna fortsätta ha detta fantastiska jobb på heltid behöver jag därför höja taxan något. Jag har försökt lägga upp det på ett sätt som optimerar träningen till max. Ändringarna börjar gälla 1 januari 2017.

0u6a0130-1q_webb

För att återgå till det visuella så måste jag för tusende gången utbrista hur glad jag är över att ha valt Zandra på Zahlo Foto som fotograf till bilderna på hemsidan. Alla bilder förutom några stycken under fliken Tjänster samt i hästarnas gallerier är tagna av Zandra – är de inte makalöst vackra?! Jag kan varmt rekommendera att boka in Zandra för en fotografering. Hon jobbar med alla typer av hästar, inriktningar och nivåer och lyckas fånga en fantastisk känsla i sina bilder.

Jag vill även rikta lite uppmärksamhet mot min sprillans nya logga. Det har varit en lååååång process för att hitta ett motiv jag känner representerar mig och min filosofi, men tillslut är den klar och jag är så glad över den. Det är min kära vän Karin Lindberg som gjort den – tusen tack Karin!

skissklar
Från min slarviga skiss till det färdiga resultatet.

Välkomna att skrolla igenom hemsidan och titta på allt nytt material – och hör gärna av er om ni har några frågor!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Norah Kohle - Häst i Balans

Frillesås, Halland


info@norahkohle.se
0761 028 200

 

Bankgiro 760-5793
Swish 123 231 40 03


Innehar F-skattsedel.

 

Click here for information in English.

css.php