Reportage i Kentaur Magasin

dsc_0002-copydsc_0009-copy

I det senaste numret av Kentaur Magasin hittar ni mig och hästarna på hela elva sidor. Jag blev för ett par veckor sedan uppringd av chefredaktör Catharina Hansson och vi hade ett trevligt samtal och intervju. Vi pratade om min verksamhet, vägen dit jag är nu, min nuvarande fas, energier och relationen mellan häst och människa.

Baserat på detta skrev Catharina ett riktigt trevligt reportage. Utöver det är intervjun prydd med en hel drös av Miina Anahitas fantastiska bilder. Miina och jag har jobbat tillsammans sen 2014 och det känns riktigt roligt att nu även få vårt samarbete publicerat i en så fin tidning som Kentaur!

Besök KentaurMagasin.se för information om hur du får tag i numret.

dsc_0005-copydsc_0003-copydsc_0008-copydsc_0006-copy

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Norah Kohle - Häst i Balans

Frillesås, Halland


info@norahkohle.se
0761 028 200

 

Bankgiro 760-5793
Swish 123 231 40 03


Innehar F-skattsedel.

 

Click here for information in English.

css.php