Utomhus i Sverige

Grabbarna är nu inne på sin tredje dag som frisläppta fångar. De njuter av att få röra sig fritt och beta färskt gräs. De har blivit successivt lugnare över tid, från totala sammanbrott bara vid åsynen av andra hästar till att idag kunna stå och titta på varandra med bara några meters avstånd. Importante har lättare att stressa upp sig men har inte tvångsvandrat lika mycket idag som de andra dagarna. Båda två har dessutom vågat sig in i ligghallen vilket jag tycker är väldigt imponerande – de där platsridåerna är det många helt “civiliserade” hästar som är väldigt misstänksamma mot.

Här kommer ett gäng bilder, från den första respektive tredje dagen i hagen. För att se skillnad på dem är det lättast att titta på manen – Silverhästen har lång flygande man med röda toppar medan Jaquetão har kort man (ett litet tag… hoppas jag).

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Norah Kohle - Häst i Balans

Frillesås, Halland


info@norahkohle.se
0761 028 200

 

Bankgiro 760-5793
Swish 123 231 40 03


Innehar F-skattsedel.

 

Click here for information in English.

css.php